ماساژ لاغری مخصوص شکم : ماساژ لاغری که احتمالا در سال های اخیر بارها نام آن را شنیده اید، به نوعی از ماساژ اطلاق می شود که باعث چربی سوزی در قسمت های مخالف بدن شده و علاوه بر کاهش وزن، در بسیاری از موارد باعث آرامش و کاهش درد نیز می شود. لاغر شدن قسمت های مختلف بدن علاوه بر بالا بردن اعتماد به نفس فرد، باعث جلوگیری از بسیاری از بیماری های ناشی از چاقی و چربی اضافی در بدن نیز می شوند؛ بیماری هایی مانند بیماری های قلبی، انواع دیابت و برخی از سرطان ها برای کسب اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید در ریستارت کلاب
ماساژهایی که به منظور لاغری قسمت های مختلف بدن انجام می شوند، هر کدام حرکات مالشی و کششی متفاوتی دارند و با روغن های به خصوصی انجام می شوند. هم چنین، تکنیک های استفاده شده در این نوع ماساژها باعث جابجایی بافت چربی در بدن و در نتیجه کاهش وزن می شود. این ماساژها همچنین غدد لنفاوی بدن را تحریک می کنند که منجر به افزایش جریان خون می شود. در ادامه قصد داریم مدل های مختلف ماساژ لاغری برای قسمت های مختلف بدن را با هم بررسی کنیم.
ماساژهای لاغری انواع مختلفی دارند و در انجام آنها از دستگاه های مختلفی نیز می توان استفاده کرد. ماساژهای لاغری که به ماساژ ضد سلولیت نیز معروف هستند، روشی مناسب برای کاهش وزن به حساب می آیند؛ به این صورت که بافت چربی قسمت مورد نظر در بدن را شل کرده و به از بین رفتن و صاف شدن آن کمک می کنند. روند این ماساژ به کمک انگشتان و به آرامی صورت می گیرد و باعث افزایش خاصیت ارتجاعی پوست می شود.
ماساژ اگر به همراه رژیم غذایی مناسب و یک دوره ی زمانی متعادل و هم چنین با ورزش منظم همراه باشد فواید زیادی را به همراه خواهد داشت؛ به عنوان مثال کاهش سلولیت در قسمت های مختلف بدن، صاف نشان دادن ظاهر پوست بدن، بالا بردن اعتماد به نفس فرد و بالا بردن انگیزه ی وی برای ادامه ی روند لاغری. ماساژ های لاغری سطح کورتیزول بدن را نیز کاهش می دهند. کورتیزول در نتیجه ی افزایش وزن ترشح شده و باعث بالا رفتن چربی ها نیز می شود. ورزش و همچنین انواع ماساژهای لاغری باعث کاهش میزان کورتیزول در بدن می شوند. از دیگر فایده های ماساژهای لاغری می توان به هضم بهتر غذا نیز اشاره کرد. ماساژهای لاغری با فشار خود به شکم نه تنها به هضم بهتر غذا کمک می کنند بلکه باعث جلوگیری از نفخ و یبوست نیز می شوند، همچنین متابولیسم کلی بدن را نیز افزایش می دهند. در صورتی که برخی از عضلات شما سفت شده باشند، ماساژهای لاغری باعث شل شدن این عضلات و همچنین ارتقای گردش خون در آنها می شوند.
باید به خاطر داشته باشید که ماساژهای لاغری به تنهایی معجزه نمی کنند و برای اینکه بتوانید از آنها نتیجه ی دلخواه را بگیرید باید آنها را با ورزش و رژیم غذایی مناسب ترکیب کنید. رژیم های لاغری فقط می توانند نقش سرعت بخشی در فرآیند لاغری داشته باشند.
هر کدام از انواع ماساژهای لاغری با توجه به نیاز فرد سودمندی های خود را دارند. در ادامه دو روش اصلی و کلاسیک ماساژ لاغری را با هم بررسی می کنیم و سپس 7 تکنیک برای ماساژهای لاغری را به شما یاد خواهیم داد.
یکی از رایج ترین روش ها برای کاهش وزن، به کارگیری از روش ماساژ سوئدی است. این نوع ماساژ که پیشینه ی طولانی ای نیز دارد توسط فردی به نام هنریک لینگ ابداع شد که مربی شمشیربازی بوده است. به مرور این ماساژ در سراسر جهان شهرت بالایی به دست آورد که علاوه بر لاغری، باعث کاهش درد و افزایش آرامش نیز می شود. این ماساژ همچنین برای افرادی مناسب است که بنا به شرایط کاری روزمره شان، عضلات سفتی دارند و یا به گردن درد و کمر درد دچارند. این ماساژ، جریان خون و اکسیژن رسانی در بدن را ارتقا می دهد و برای کاهش وزن نیز موثر است.
این نوع ماساژ نیز یکی از انواع ماساژهای سوئدی است که در آن از روغن های متعدد استفاده می شود. این روغن ها می توانند ناشی از عصاره گل، انواع میوه ها یا دانه ها تهیه شوند. در حین روند ماساژ درمانی در این حالت، رایحه ی روغن در حین ماساژ وارد ریه شده و همچنین از طریق پوست جذب می شود و این فرآیند باعث می شود تا بخشی از مغز نیز درگیر شده و تغییرات مثبتی در بدن صورت گیرد. برخی از روغن ها مانند روغن بابونه و شمعدانی آرامش بخش هستند و برخی دیگر مانند روغن اکالیپتوس التیام بخش بوده و روغن هایی مثل روغن رزماری انرژی بخش هستند. به کارگیری منظم رایحه درمانی باعث بالا رفتن کیفیت خواب و کمتر کردن دردهای عضلانی می شود. همچنین برخی از این ماساژها مانند ماساژ رایحه درمانی با روغن سرو یا گریپ فروت به طور چشمگیری باعث لاغری در قسمت هایی مانند شکم می شوند.
بیشتر بخوانید: ماساژ ریلکسی چیست و چه فایده هایی دارد؟
برای این کار ابتدا باید دستان و انگشتان خود را به خوبی به هم بمالید تا به خوبی گرم شوند. سپس در جهت و خلاف جهت عقربه های ساعت دستان خود را دور ناف تان به آرامی بکشید و این نوع ماساژ را به مدت 2 الی 3 دقیقه ادامه دهید.
اگر از مشکل نفخ در شکم تان رنج می برید این ماساژ می تواند به شما کمک کند. با دست تان نقطه ی حدود 4 انگشت بالاتر از ناف خود را مشخص کنید و این نقطه را 2 الی 3 دقیقه در جهت عقربه های ساعت و 2 الی 3 دقیقه در خلاف جهت عقربه های ساعت ماساژ دهید.
دستان خود را در طرفین شکم تان قرار دهید به طوری که کف دست ها به سمت هم باشند. حالا دستان خود را به سمت داخل کمر فشار دهید و این کار را تا 5 بار تکرار کنید. این کار را 10 الی 15 ثانیه ادامه دهید.
با هر دو دست خود دو طرف شکم را فشار داده و قطع کنید. به مدت 2 الی 3 دقیقه این کار را در تمامی بخش های شکم تکرار کنید.
در دو طرف شکم تان، نوک انگشتان خود را بگذارید و خیلی آرام تا وسط شکم و به سمت بالا ماساژ دهید. این حرکت را می توانید تا 10 بار هم تکرار کنید. روش دیگر این است که دستان خود را روی پهلوهای خود قرار دهید و از قسمت باسن در امتداد زیر بغل تان دستان خود را بالا بیاورید. این حرکت را 5 الی 7 بار در هر طرف انجام دهید.
در این روش یک دست خود را روی ناف قرار دهید و محکم فشار دهید. سپس با کمک دو انگشت دور ناف خود به شکل دایره های کوچک بچرخید و کم کم این دایره ها را بزرگتر کنید. این کار باید به مدت 2 دقیقه انجام شود.
نقاط طب سوزنی Qi Hai (رن 6)، گوان یوان (رن 4) و ترونگ چی (رن 3) را می توان در تقریبا 2.5 سانتی متر، 5 سانتی متر و 7.5 سانتی متر زیر ناف پیدا کرد. نقاط دیگری نیز وجود دارند مانند نقطه هوانگ دو (Ki 16) در دو طرف ناف و نقطه رحم (زیگونگ) در دو طرف شکم. دو انگشت خود را روی این نقاط قرار دهید و آنها را ماساژ دهید و سپس همان نقاط را فشار داده و دستان خود را بردارید.